160415_lets_dance_annika_berglund_4352_790

Älskade vänner – tack för ert stöd än en gång! vilken lycka igår kväll att få uppfylla mitt löfte och dricka en stövelskål i er ära! Det var inte det godaste i smakväg det ska gudarna veta men det var ändå en av de bästa skålar jag gjort! Tack tack TACK!

160415_lets_dance_annika_berglund_4353_790 160415_lets_dance_annika_berglund_4356_790 160415_lets_dance_annika_berglund_4361_790

Just de här stövlarna har varit med i Bonde söker fru sen begynnelsen, de har jag vandrat i på många bondgårdar och de har varit med när kärlek uppstått så det var en speciell känsla att dricka ur dessa. Överraskande nog så smakade det faktiskt mer tequila än champagne och det säger ju en del om innehållet i stövlarna 🙂

160415_lets_dance_annika_berglund_4367_790

Jag ska skynda i väg till danslokalen nu och träffa de andra deltagarna för en planering av nästa veckas teamdans men jag kommer så klart att skriva mer om alla känslor idag på bloggen. Jag är så tacksam för allt och igår fick jag ju till och med 3e bästa poäng av juryn så nu är jag laddad till tusen!

Här dricker Linda skumpa ur en stövel – klippet på TV4Play

Kramar i massor! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: