2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Min kväll som Marilyn Monroe – jag önskade att den aldrig skulle ta slut. Den vita klänningen med svandun och briljanter, det vågiga håret, de röda läpparna men framför allt dansen. Vår låt var Marilyns egna I wanna be loved by you, och när den spelades live av vår Let´s dance orkester och jag fick sväva fram tillsammans med Kristjan i en slowfox var jag så lycklig. Anne Wilson sa att jag flöt fram som en svan och precis så kände jag mig. Vilken ofantlig lycka det är att få uppleva allt detta.

Skärmavbild 2016-04-16 kl. 17.56.58 Skärmavbild 2016-04-16 kl. 17.59.39

Lycka – jag kan inte beskriva ens hur det känns. Det är som att vara i en annan värld. Jag älskar det.

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Vår andra dans var Broadway – ett battle mot de andra där vår musikal var Mary Poppins.

thumbnail_IMG_9371

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus samt Jessica Almenäs Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Ja sedan var det då det där lilla löftet jag gjort – som innebar att om jag tog mig vidare så skulle jag dricka en skål ur min gamla stövel. Jessica Almenäs såg till att det blev av 🙂 hon fixade champagne och hällde upp, även till Kristjan. 🙂

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Ja tack kära ni för en underbar kväll – med allt vad den innebär. Jag är så glad idag!

Kramar i massor Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: