Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.18.53

Vilken dag. Det är nästan ofattbart hur jag nu lyckats skada mig igen – men jag mår ändå väldigt bra. Det var när jag skulle visa en del i koreografin som jag har på fredag med min danskollega Tomas Wassberg som jag ramlade och slog i huvudet i en fönsterkarm av marmor. Jag kände först bara att det gjorde ont, så där som det gör när man slår huvudet 🙂 men så kom blodet, och det kom mycket.

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.20.46

Jag bestämde mig för att fortsätta dansa, det var ju ändå kamerarep, men efter vi dansat klart tvingade TV4 mig till doktorn för att kolla hur djupt jacket var för att få okej på att dansträna vidare under eftermiddagen.

thumbnail_IMG_4066 thumbnail_IMG_4075

Det blödde så mycket och det var nog därför de insisterade på sjukhuset men jag mådde ändå okej.

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.21.24

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.25.39

Se intervjun HÄR. Linda slogs sig blodig under genrepet.  Där ser ni också mitt bakhuvud och såret… Det ser rätt otäckt ut så titta inte ifall ni är känsliga.

Skärmavbild 2016-04-16 kl. 17.56.58

Avslutningsvis vill jag säga att jag är stark och glad – inget jack i huvudet ska stoppa mig. På fredag dansar vi en quickstep och jag lovar att det ska bli något riktigt bra!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: