Skärmavbild 2016-04-16 kl. 17.56.58

Förra veckan var det Ikontema och jag fick gestalta Marilyn Monore i en slowfow – denna veckan är det Idoltema…

images

…och det här är min kille! Älskar Brolle – och ikväll sjunger han live när jag och Kristjan dansar quickstep. Vi träffades för första gången i danslokalen i tisdag och det klickade direkt. Underbar kille, så otroligt begåvad, charmig och snygg. Kommer bli såååå kul! Vi har startnummer 1 så ikväll får ni inte vara sedan att slå på – det kommer bli färgstarkt, glad och personligt!

thumbnail_FullSizeRender-2

Vi gör också ett rocknummer som team – bestående av mig, Elisa och Wassberg. Jag är väl ingen riktig rockbrud egentligen men ikväll ska jag försöka. Vid ett tillfälle dansar jag själv med Wassberg, inga proffdansare här inte.  Tomas lyfter mig i en snurr, så detta ska ni hålla utkik efter för det kan sluta precis hur som helst. 🙂

thumbnail_IMG_9512

Maria gör mig fin – röda läppar två veckor i rad. Innan Let´s dance har jag aldrig haft läppstift över huvudtaget 🙂 Ikväll är det ett måste då jag ju har en eldigt röd klänning till min quickstep. Detta är en svår dans men jag älskar den. Hoppas ni ska göra det också.

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus  Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Rösta gärna så jag får dansa vidare, jag lovar att kämpa!

Ring: 099-41401

Eller SMS: LINDA till 72400

Kramar Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: