_KT18404

Det syns hur lycklig jag var i fredags. Jag älskade vår dans, låten och stämningen. Brolle spelade live och jag kände rysningar i kroppen av glädje precis innan vi skulle börja dansa. Den känslan höll sedan i sig resten av kvällen. Jag var så lycklig!

_KT18450

Kristjan är så klart också en väldigt stor del i allt detta. Att varje vecka få lära sig nya saker och få dansa med någon som är så duktig och passionerad är en ynnest. Jag tycker så oerhört mycket om den här mannen för allt han har gett mig i form av danskunskap och glädje. Han kommer för alltid att ha en plats i mitt hjärta.

_KT18490

Bara en sån här sak – att hjula. Det har jag inte gjort sedan jag var 8 år gammal och nu gör jag det på ett dansgolv i direktsändning inför nästan 2 miljoner tittare. Hade nån sagt det till min innan Let´s dance hade jag bara skrattat. Det är så overkligt. Jag kan också gå ner i spagat igen, vilket jag inte heller gjort på år och dag. Jag älskar att min kropp nu kan göra saker jag trodde jag glömt. Det känns fantastiskt.

_KT18505

Så kul att Brolle var på plats i studion, han gjorde att det hela kändes så sagolikt på något vis. Jag blev så lyrisk och glad att han fick en spontanpuss mitt på munnen efteråt. 🙂

_KT19601

Vi fick fina ord av både Cecilia och Anne men vi fick låga poäng av juryn så jag förberedde mig på att vi kanske skulle åka ut – men vi hamnade inte ens bland de två par som fick stå på trappan! När de ropade upp mitt namn reagerade jag först inte ens för jag var så säker på att de skulle säga Bianca men nej vi fick dansa vidare med vetskapen att vi är älskade av er. Så fantastiskt!

_KT19616

Det är ju helt och hållet tack vare er och era röster som vi nu dansar vidare och jag är så glad och tacksam! Så oerhört glad att ni visar mig ert stöd på det här viset. Jag känner er kärlek och jag hoppas att ni ser det.

Nu ska jag kämpa hårt den här veckan också. Jag ska lära mig två nya danser och förhoppningsvis kommer jag att göra det så bra att ni känner att det var rätt att rösta på mig.

Fotograf till dessa underbara bilder är Karin Törnblom.

Stora kramar och kärlek till er alla! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: