IMG_8672-0

Den här elefantungen är knappt 1 år gammal och verkligen världens sötaste, men hon bär på en djup sorg. Hennes mamma sköts till döds av tjuvjägare för 3 månader sedan – för betarnas skull. Det skjuts runt 35 000 elefanter per år, det innebär 1 elefant varje kvart. Det är så fruktansvärt att man knappt kan ta det till sig. Om inget görs kommer våra barn att växa upp i en värld utan elefanter. Så får det bara inte bli.

IMG_8673-0 IMG_8552

Imorgon i Linda och djurens hjältar handlar det om elefanter – om tjuvjakten på dem, om kampen för att rädda dem och om människor som passionerat jobbar för deras överlevnad. Ni kommer att få möta elefanter på många olika vis och ni kommer att känna – frustration, ilska, uppgivenhet men också glädje och hopp.

Jag hoppas ni är med mig imorgon kl 20 på TV4 då avsnitt två i Linda och djurens hjältar drar igång. Påminn era vänner och de som älskar djur att se detta. Det är ett mycket spännande, vackert och framför allt gripande program som jag tycker så mycket om. Hoppas ni ska känna samma sak.

Kramar. Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: