thumbnail_FullSizeRender-1

Det är filmtema den här veckan och i en av våra danser så har Kristjan lagt in ett moment med den här piskan och jag fullkomligt älskar det! 🙂 Sedan jag började i Let´s dance så har Kristjan piskat på rätt hårt med träning och koreografier. Nu är det äntligen min tur att få piska på lite – och det i ordets rätt bemärkelse.  Det är så mycket med Let´s dance som har varit genant i början och i fall nån tidigare sagt att jag i ett program kommer att piska min partner och sedan dansa tango halvnaken, ja då hade jag garanterat inte sagt ja. Nu är helt plötsligt allt möjligt och jag känner till och med att det ska bli kul. Det ska tilläggas att min filmkaraktär är känd för sin piska, den var oundviklig i det här fallet men ändå… jag är överraskande förtjust i att få använda piskan 🙂

_KT19345

Jag har aldrig varit så förtjust i teater och att spela roller, jag vill vara mig själv men nu har jag fattat grejen. Det et är oväntat kul att spela en roll, oavsett vilken, och jag känner nu att jag kan göra vad som helst. Kolla bara in den här bilden med Tomas, nog syns det att jag njuter 🙂

_KT19294

På fredag är det inte rockbrud jag ska vara utan nån helt annan, jag gruvade mig lite i veckan faktiskt. Har till och med haft en sömnlös natt men nu har jag än en gång bestämt, I can do this 🙂 Hoppas jag i alla fall. Så nu är det bara till att träna, för ska man dansa halvnaken och piska sin partner så får man baske mig inte tvivla på sig själv. På fredag ser ni resultatet – och håll tummarna för att det går bra 🙂

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: