_KT16675Mina skador i Let´s dance har blivit en följetång. En muskelbristning och blödande höftmuskel, bilkrock, tappade tånaglar och en bruten tå och så nu senaste en blodig skallskada..

IMG_8186

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.21.24

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 21.20.46

Det är helt galet egentligen, fattar inte riktigt vad som händer men jag har försökt bita ihop och inte tänka så mycket på det. Jag är tålig. Men i fredags då David Hellenius skämtade om att “alla i Let´s dance så klart är försäkrade, alla utom Linda där självrisken var för hög… ” började jag fundera på hur det egentligen var med den saken. I måndags ringde jag därför mitt försäkringsbolag och kollade upp hur det ser ut med min olycksfallsförsäkring. Det visade sig att jag inte har någon!

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Foto: Olle Sporrong / Expressen.

Jag frågade då direkt om jag kunde försäkra benen och huvudet nu inför fredagsfinalen – vi dansar jive och har nämligen ett par lyft och grejer som skrämmer mig lite… och där det skulle vara bra att veta att jag ändå är försäkrad innan vi gör det. Det är ju också benen som jag sliter på mest och behöver bäst nu när jag är med i Let´s dance – och huvudet förstås. Han sa då att han måste kolla upp hur det var med att försäkra olika kroppsdelar, det var tydligen inte så vanligt att man gjorde det konstigt nog…

1200-7

_DSC1236

_KT18490

Foto: Karin Törnblom

Det visade sig då att man inte kan försäkra enskilda kroppsdelar. Efter många vändor så fick jag till sist detta svaret:

“Tyvärr så har vi ingen försäkring som gäller det du efterfrågar så vi kan tyvärr inte hjälpa dig.
Det verkar  inte heller finnas något svenskt försäkringsbolag som tecknar dessa slags försäkringar. Mitt bästa tips är att kolla med ett engelskt försäkringsbolag.
 
Hoppas att det löser sig och lycka till i Lets Dance.”

_KT16686

_KT19601

Så David hade rätt – ingen vill försäkra mig 🙂 Tänker att det nog ändå ska gå bra, det har det ju gjort hittills. Håll tummarna för att den här veckan blir skadefri – på fredag kommer jag att jive tills fötterna glöder! Och så lite tango på det.

Nu ska jag i väg och träna men vi hörs snart!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: