10305119images-1

Det är filmtema den här veckan i Let´s dance och jag har fått mig stora idol – Indiana Jones! Jag är så lycklig! Det här var min första kärlek, min idol, mannen som fick mig att börja älska äventyr och vilja ge mig ut i djungeln. Jag tycker att han är så stark, rolig, snygg, manlig och cool – fullkomligt älskar den här mannen!

thumbnail_IMG_5274

bild-607

Jag känner mig lite som Indian Jones ibland på alla mina äventyr men det finns en markant skillnad – jag gillar ormar och det gör verkligen inte han… 🙂

thumbnail_FullSizeRender-1

Så förstå hur glad jag är. Jag och Kristjan ska dansa vårt andranummer till Indiana Jones filmmusik – så klart med hatt och piska 🙂 Kristjan har lagt in ett moment med piska i koreografin och jag älskar det!  Sedan jag började i Let´s dance så har Kristjan piskat på rätt hårt med träning och koreografier. Nu är det äntligen min tur att få piska på lite – och det i ordets rätt bemärkelse. Jag kommer på riktigt att piska honom i dansen…

249410h1024_3-1

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 21.09.58

Skärmavbild 2016-04-27 kl. 20.51.17

Det är så mycket med Let´s dance som har varit genant i början och i fall nån tidigare sagt att jag i ett program kommer att piska min partner och sedan dansa tango halvnaken, ja då hade jag garanterat inte sagt ja. Nu är helt plötsligt allt möjligt och jag känner till och med att det ska bli kul.

På fredag gäller det – och nu behöver jag er verkligen. Jag skulle bli så glad om ni än en gång visar mig ert stöd genom att rösta mig vidare. Det betyder så mycket.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: