_KT18490

Snart börjar vi spela in Bonde söker fru igen – på vilket vis har jag nytta av att ha gått långt i Let´s dance? Vad kommer våra fina bönder att få för glädje av det? Jo det ska jag berätta. För det första så känner jag mig starkare och lyckligare än på mycket länge – det gör att jag kommer att gå in i programmet med mer energi än nånsin och det vet vi ju alla att det smittar av sig. För det andra, jag har lärt mig så mycket om dans och vad det ger. Jag kommer att ta med mig det in i nya säsongen av Bonde söker fru – och i år kommer bönderna att få dansa mer än nånsin 🙂

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Så älskade bönder och bondefans – ikväll är det min tur att be om kärlek. Om er kärlek! De senaste veckorna har jag upplevt känslor av lycka och glädje på ett nytt sätt. På alla bilder som är tagna slår det mig att jag ser så lycklig ut. Jag älskar att dansa så överraskande mycket och det har gett mig så mycket energi och styrka. Det är så klart helt upp till er vem eller vilka ni vill rösta på ikväll men jag önskar av hela mitt hjärta att om ni tycker att jag gör rätt för mig, att jag dansar fint och visar min dansglädje, att ni också ger mig er röst. Juryn har inte alltid varit på min sida, därför att det just ni som gjort att jag vecka efter vecka fått dansa vidare. Jag är otroligt tacksam för det.

_KT19601

Ikväll är det dags igen för fredagsfinal. Känslan när man förstår att man får dansa vidare – syns minst sagt tydligt på min kära partner Kristjan Lootus. Själv var jag så säker på att vi skulle stå på trappan att jag inte ens reagerade när det ropade upp mitt namn. 🙂 Men jag var så lycklig och jag är så tacksam för att ni röstar och låter oss dansa vidare. Det är filmtema den här veckan och vi har fått Mama Mia och låten Honey Honey till vilken vi dansar Jive. Älskar ABBA och den filmen så det blir superkul.

thumbnail_IMG_9702

Sedan har vi också Indiana Jones – där jag med hatt och piska får gestalta min idol på dansgolvet. Så klart fantastiskt roligt. Hoppas ikväll att ni ska se min dansglädje. Vi är par nummer fyra!

Vill ni rösta så gör ni det genom att ringa: 099 – 41404 eller SMS: Linda till 72400

Kramar i massor! Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: