_KT16695

Det står i stor rubrik i Expressen idag att jag och Kristjan bråkar – det stämmer inte. Vi har träffast varje dag i elva veckors tid och vi har tränat och varit trötta ihop. Då är det också fullt naturligt att man ibland låter känslorna ta över och då är det också så att man ibland blir irriterade – men grälat och bråkat det har vi inte gjort. Jag tycker jättemycket om Kristjan, han är en fantastisk man och dansare.

Skärmavbild 2016-04-29 kl. 13.12.46

Rubrik innan Expressen ändrade den var “Lindorffs tårar efter grälet med Kristjan” . Den var helt missvisande för tårarna jag har fällt inne i danslokalen, de har kommit av trötthet och frustration, inte av att vi grälat. Jag och Kristjan är båda känslomänniskor och vi har lärt känna varandra på ett sätt att vi kan prata om allt. Vi har öppnat upp oss för varandra och då blir det också en helt annan relation. Det som sägs betyder mer, man blir mer mottaglig för kritik och beröm, och man bryr sig om varandra på ett annat sätt. Artikeln skriven av Pascal Engman är det i sig inget fel på men när meningar rycks ur sin kontext och sätt i rubrik på det viset blir det trist.

_KT18404

Jag tycker otroligt mycket om Kristjan. Vi har roligt ihop, vi har skrattat så mycket att jag fått träningsvärk i magen, vi har dansat, njutit och vi har kämpat. Ikväll dansar vi igen – kanske för sista gången – och därför ska vi verkligen se till att njuta av det till fullo.

160415_lets_dance_annika_berglund_4361_790

_DSC1281

_KT18505

_KT16701

_DSC1180

_DSC1221

760-1

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Jag vill gärna dansa vidare så jag hoppas att det så gå vägen ikväll – hoppas att ni än en gång stödjer oss. Om det nu tar slut så har jag åtminstone oförglömliga och lyckliga minnen och en  underbar vän för livet i Kristjan.

Ni som ser programmet har också sett vår glädje – det är den som tagit oss vidare och det är den som vi ska bjuda på även ikväll. Titta på det och känner ni den så får ni gärna rösta på oss. Så har vi en vecka till åtminstone att njuta av varandras sällskap på dansgolvet med svett, skratt och tårar – och allt annat men kan tänka sig. 🙂 och givetvis med målet att än en gång få dansa för er.

Kramar Linda

Vi är par nummer 4 ikväll. Rösta om ni vill på telefonnummer: 099-41404 

eller SMSa: Linda till 72400

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: