Skärmavbild 2016-05-01 kl. 15.48.13

“Därför piskar Linda Lindorff sin dansare” – vilken rubrik,  man blir ju nästan rädd. 🙂 Givetvis handlar det om min dans där jag är Indiana Jones. Läs artikeln i Expressen HÄR. 

 

Skärmavbild 2016-05-01 kl. 15.40.20

“Jag kände mig cool och manlig – Lindorff om vad som hände innan klänningen rök”. En rolig rubrik må jag säga men den är inte osann på något vis utan så där var det jag kände innan Kristjan slet av mig klänningen. Ni kan se Aftonbladets intervju HÄR. 

 

Skärmavbild 2016-04-29 kl. 13.12.46

Och så har vi då denna – som handlar om mitt och Kristjans passionerade jobbförhållande… Skriven av Pascal Engman för Expressen. Finns att läsa HÄR.

2016-04-29 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus  Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Foto: Olle Sporrong /Expressen

Nu ska jag i väg och träna inför nästa fredag och kvartsfinalen! Otroligt ändå att vi är med där – topp 4! Jag är så otroligt glad och tacksam! Tack kära ni – det är helt och hållet tack vare er som jag fått chansen kämpa vidare. Tack!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: