Skärmavbild 2016-05-01 kl. 16.37.03

I mitt nummer som Indiana Jones börjar jag iförd klänning, hatt och piska. En bit in i numret så rycker Kristjan av mig klänningen – för att få fram en ännu kvinnligare och mer dansanpassad klänning som jag då har under…

_KT10821

2016-04-29 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

…nämligen den här leopardmöstrade fransklänningen. Ja ni som såg dansen vet ju hur det gick till. (Det finns att se på TV4 play HÄR.)

Skärmavbild 2016-05-01 kl. 16.37.59

Under direktsändningen, som denna bilden är från, gick allt som planerat men under genrepet hände något som fullkomligt fick det att svartna för mina ögon. När Kristjan sliter av mig klänningen råkar han få tag i axelbandet på klänningen under och sliter av det också. Detta resulterar i att klänningen åker ner på höger sida och hela innehållet är på väg ut. Snabbt får jag tag i klänningen för att skyla mig men i mitt huvud finns bara en tanke – jag har visat bröstet för alla, jag har gjort en nip slip. Alltså jag tror inte ni förstår hur obehagligt detta var att inför alla kameror och en fullsatt studio veta att man gjort en bröstchock.

_KT10880 _KT10884

Studiomannen bryter, vilket man verkligen aldrig gör på genrepet, för att vi ska få en ny chans att göra vårt nummer, utan nakenchock. En av tjejerna från kostym kommer ut och nålar fast axelbandet igen och jag försöker fokusera på nu göra hela numret igen. Jag frågar studiomannen om han kan kolla med kontrollrummet hur mycket jag faktiskt blottade. Hur mycket som syntes. Vill bara få veta innan vi fortsätter. Under tiden börjar jag skratta för, ja, vad kan man nu göra åt det. Det som är gjort är gjort och det var väl typ bara det som saknades i min Lets dance resa 🙂

_KT10898

Jag vänder mig till publiken närmast och frågar – hur mycket syntes? De skrattar och en kvinna längst fram svarar – Ingen fara Linda, det där klarar du. En fyller i med ett skratt: – Det syntes precis lagom mycket. Min kinder blossar, mitt hjärta slår och Kristjan håller armen om mig för att visa sitt stöd. Det är ju ändå inget som folk inte sett tidigare…

_KT10904 _KT10905

Det visade sig sedan att precis när min klänning åker av och bröstkupan faller ner så byts ljus och kameravinkel – vilket innebär att inget naket bröst fastnat på bild! De enda som sett lite för mycket är publiken precis närmast så lycka! Vi körde numret igen och allt gick bra. Inför direktsändning så syddes axelbanden fast så rejält att de inte skulle nånsin kunna lossna igen. 🙂

Vi överlevde även denna dramatiska fredagsfinal och nu väntar en ny vecka med träning och sedan kvartsfinal!

Skärmavbild 2016-05-02 kl. 09.30.29

Vill ni se vårt Indiana Jones nummer – det som lyckades utan ofrivillig striptease 🙂  – så ser ni det här.

Linda Lindorff och Kristjan Lootus – Indiana Jones. 

 

Foton här är tagna av Karin Törnblom för IBL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: