FullSizeRender

Mina älsklingar, mina tre kärlekar, som de har stöttat mig under hela Let´s dance. Varje vecka har de peppat mig och berättat hur bra de tycker att jag är. När jag kommer hem från träningen så frågar de hur det gått. De vill se dansstegen, de vill veta hur klänningen ser ut om jag tror att jag kommer gå vidare. Jag har försökt säga att det nog tar slut snart, att jag förmodligen åker ut nu (vilket jag förvisso sagt varje vecka sedan det hela började) men det vill de inte höra. De säger att jag ska kämpa på, de säger att de tror på mig och vill se mig i final. När jag vid ett tillfälle sa att jag inte är lika bra som de andra på att dansa så säger de: “du är jättebra mamma! tro på dig själv, man kan allt man vill – det brukar ju du säga till oss!” Alltså de här barnen. Jag tror inte riktigt de förstår hur mycket det betyder. Mina älskade ungar.

Skärmavbild 2016-04-03 kl. 21.45.11

På fredag är det kvartsfinal och då ska de vara i studion och heja. Det kommer göra stor skillnad för mig. Kärleken nära, jag ska kämpa extra mycket för deras skull nu. Inte nog med det – jag kommer även ha en helt underbar bondehejarklack på plats. thumbnail_Skärmavbild 2016-04-07 kl-1. 21.01.02 thumbnail_Skärmavbild 2016-04-07 kl. 20.57.46

images-2 Unknown-1

förlov-1024x685

Fina Sebastian och Petra kommer, Sandra och Klas kommer och så nyförlovade Mikael och Catharina! De har följt mig genom säsongen och nu är det är kvartfinal vill de komma och visa sitt stöd! Så overkligt kul! Jag är så tacksam. Var och varannan dag så tänker jag att jag ju är chanslös men så får jag kärlek från mina vänner och från er följare, jag får höra att jag är en kämpe, att jag visat att det går om man vill. Såna ord gör mig stark, såna ord gör att jag kommer orka så länge ni vill och baske mig att jag kan med er hjälp ta mig vidare. Tillsammans gör vi detta. Utan er hade jag varit ute ur tävlingen för länge sedan. Jag är så tacksam!

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Foto: Olle Sporrong

På fredag är det kvartsfinal – efter det semifinal och final. Helt otroligt när man tänker på det. Tänk om er Bonde söker fru-programlederska tar sig till final – vilken skräll! 🙂 Ja jag ska som vanligt göra mitt bästa för nu börjar jag känna att allt faktiskt är möjligt.

Kramar i massor! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: