DSC_8723

De här tre kan lura sin mamma till vad som helst. Vet inte riktigt hur det gick till men de fick mig häromdagen att lova att ifall jag gick till final i Let´s dance så ska vi köpa en hund! Jag var lite trött när jag sa det, i kombination med att jag verkligen inte tror att jag kommer att ta mig till final. Det är ju lättare att lova då. Men ändå, tänk om. Ifall jag tar mig till final så kommer den är familjen att få tillökning.

DSC_8707 (1)

Nog för att jag gillar hundar, men vi har egentligen verkligen inte tid med ytterligare en familjemedlem, hur fantastiskt det än skulle vara med en hund. Samtidigt så bryter man ju inte ett löfte, har man lovat så har man.

DSC_8712

Chansen att jag går till final är givetvis minimal men skulle det på nåt mirakulöst sätt hända så  kommer vi att få tillökning i familjen. Spännande och skrämmande tanke. Vet inte ens vilken sorts hund jag gillar…. 🙂 Men en sak i taget, vi vet ju inte ens om jag överlever Lets dance nu på fredag… 🙂

Kram och sov gott! linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: