Skärmavbild 2016-05-06 kl. 09.00.50

Ikväll kommer bondeklacken! jag är så himla glad och stolt över att de gör det för mig. De här personerna har jag lärt känna under deras mest omtumlande tid i livet, tiden då de blev kära. Det är så fantastiskt att få vara med när det här.

förlov-1024x685

Klas och Sandra, vilken underbar sommar. Jag minns när vi kollade brev och vi såg brevet från Sandra. Jag sa, tänk om det är hon som blir din framtida fru! Sandra var ju onekligen så fantastisk på alla avis. Klas var lite tveksam först, hon var ju nästan för snygg, hon dansade salsa och bodde i storstan – skulle hon verkligen vilja komma till bondgården och honom. Ja det ville hon! 🙂 Nu är de gifta och har barn. Och ikväll kommer de och hejar på mig! Ska bli så kul att återses. Sist vi sågs var i höstas, så nu känns det kul att få mötas igen. Och denna gång är det dom ska ska stötta mig… så kul!

Skärmavbild 2016-05-06 kl. 09.01.15

Unknown-1images-2

Sebastian och Petra, de har en helt unik historia. Jag älskar dessa två – de bröt mot alla regler, med min tillåtelse 🙂 och kärlek uppstod. De är fantastiska. Och att ha Sveriges starkast man på plats i en kvartsfinal, det är minsann inte fy skam, särskilt när man har honom på sin sida 🙂

AR-702129854.jpg&MaxW=660&MaxH=440&Q=100&IsoModifiedDate=

Sist minst dessa fantastiska två, Mikael och Catharina, de förlovade sig nyligen och gifter sig på nationaldagen! jag är inbjuden och ska givetvis gå. Kärleken här är så stark och fin, de är så hjärtliga och nu kommer de och sprider sin kärlek i studion! Lycka!

thumbnail_IMG_9941

Så nu ikväll ger vi järnet – med bondeklacken på plats kan det inte gå annat än bra! i vilket fall så kommer jag att vara lycklig och stolt. Sedan får det gå som det går – men jag behöver er hjälp nu mer än nånsin så jag hoppas att ni röstar! Vi är par nummer två – vi dansar tango och fusion!

Kramar Lina

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: