_KT12588

De här bilderna från kvartsfinalen i Let´s dance fick jag av fotografen Karin Törnblom. Så otroligt fina! Jag ser på bilderna och känner lycka. Jag blev inte kvar till semifinal men är ändå så otroligt nöjd och glad. Tänk att vi blev fyra i Let´s dance jag och Kristjan, det är ju ändå otroligt.

_KT12155

Jag tänker tillbaka på första gången vi möttes i träningslokalen. Det klickade direkt. Vi var så rätt för varandra. Vi är både lika och olika men det spelar ingen roll för vi har kemi. Just det har varit avgörande för oss i Let´s dance. Vi har strålat av glädje på dansgolvet och vi har haft så otroligt kul!

_KT12548

Jag har haussat Kristjan många gånger och jag vill fortsätta att göra det. Han är en sån kämpe och en så fantastiskt bra dansare och underbar människa. Han är en tjurskalle och ibland har han varit sträng men det har också behövts emellanåt. 🙂

_KT12092

_KT12582

När jag kollar på hur det ser ut så kommer vi att dansa i 11 av 12 avsnitt av Let´s dance. Jag har varit med länge med andra ord och jag har lärt mig så vansinnigt mycket om mig själv och min kropp.  Det är en väldigt bra känsla. Det som känns sorgligt är att inte längre få dansa, men jag tänker att så kanske det inte behöver vara. Jag kanske kan dansa vidare, på något annat sätt.

_KT12161 _KT12184

Jag har i alla fall en ny vän i Kristjan. Visst kommer vi kanske inte ses så ofta med tanke på hur våra liv ser ut med familjer, jobb och barn men vi har känslan där och vänskapen kommer alltid att finnas.

_KT12538

Vi har lärt känna varandra väl och det händer inte så ofta när man är vuxen att man hittar nya vänner, att man har tid att lära känna en ny människa på det viset så jag ser det som en gåva.

_KT12115

_KT12610 _KT12612

Nu ska jag ta ett par dagar med välförtjänt vila men så redan på torsdag drar vi igång med Bonde söker fru så jag kommer inte hinna sakna Let´s dance alltför mycket. Och Kristjan, han kommer jag att träffa redan imorgon igen över en långlunch i solen. Så slutet gott allting gott.

Stora kramar Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: