thumbnail_IMG_0253

Nu är inspelningen av Bonde söker fru igång igen! Idag var det dags för brevutdelning och vi var i trakten av Katrineholm i underbart väder. Ni som följer mig på instagram känner säker igen mitt härliga team…

Skärmavbild 2016-05-12 kl. 16.26.20

…som fram till idag jobbade med mig i Let´s dance 🙂 Faktum är att dessa två, Hårdrockshenke och Arven, hoppade Let´s dance två sista veckor för att kunna jobba med mig i Bonde söker fru och det gläjder mig! Underbart att ha dom med!

_KT12588

Själv var jag ju också med i Let´s dance fram till i fredags i kvartsfinal. Med facits i hand så var det rätt tid för mig att lämna Let´s dance med tanke på att vi nu spelar in Bonde söker fru varje dag en hel vecka framåt. Hade inte hunnit med att dansa också – hur kul det än hade varit, i den utstäckning det krävs för att klara en final.

_KT12155

Så nu lämnar jag dansen virvlar för att dela ut härliga kärleksbrev till vårt nya gäng med härliga bönder! Vi började idag på en fantastiskt fin gård i utkanten av Katrineholm…

thumbnail_IMG_0252-1

Hos våra snygga bondetvillingar! Hur det gått kan jag inte avslöja ännu men vi hade i alla fall en mycket trevlig dag…

thumbnail_IMG_0255-1

Vill ni följa inspelningarna de närmaste dagarna så hitta mig på instagram @linda_lindorff där kommer ni att få se lite bilder på både brev och bönder!

thumbnail_IMG_0133-1

Stefan Hildingsson och Hanna två kom förbi i måndags för övrigt. Jag bjöd på kaffe och kakor i skuggan på terrassen och vi pratade om deras nya samboliv – väldigt trevligt! Och så pratade vi så klart om Hannas pappa Per som ju är med i årets bonde söker fru. Honom ska jag hem till på lördag. Spännande!

Imorgon bär det av till Skåne, då ska vi till Nils… se hur det går på instagram.

Kramar Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: