thumbnail_IMG_0269-1

Vi har precis landat i Ronneby för ännu en dags inspelning av Bonde söker fru. Det är brevutdelnings andra dag och jag känner mig fylld av glädje. Dels för att jag vet hur många bra kärleksbrev som jag har med mig och dels för att jag vet vad det betyder för bönderna. Den här delen av programmet är så fantastiskt. Alla förväntningar, allt hopp och spänningen i veta att bondens framtida kärlek faktiskt kan ligga där i brevhögen. Det är känslomässigt omtumlande.  Jag har tänkt på det på sistone, hur fantastiskt det faktiskt är att få vara nära kärleken. Jag älskar kärleken. Jag är beroende av den.

Att ha kärlek i sitt liv är det finaste som finns. Att själv få älska och känna sig älskad är det största men även att få vara nära när kärleken föds mellan andra människor är så otroligt starkt. Kärleken smittar och jag känner av det varje år. Man blir lycklig av att se förälskelse.

thumbnail_FullSizeRenderVi har precis börjat nya säsongen av Bonde söker fru och jag är helt övertygad om att vi kommer att få se stor kärlek och romantik även i år.

thumbnail_FullSizeRender-1

Idag ska vi åka till härliga skåningen Nils Oredsson och dela ut brev – jag vet att han kommer att bli överlycklig! Kramar Linda

ps….

thumbnail_IMG_0267

…det här som står i Expressens nöjesbilaga Extra idag gäller förstås Let´s dance och inte Bonde söker fru. Här är närheten till andra män lite mer diskret 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: