IMG_0178-819x1024

På måndag är Linda och djurens hjältar tillbaka och då är vi i Belize och räddar krokodiler. Den här krokodilen har börjat äta hundar och tamdjur och måste därför flyttas från ett område till ett annat. Den ska få en ny chans långt bort från människor för att inte riskera att bli skjuten. Jag sitter bak på flaket och håller huvudet för att den inte ska skadas under transporten.

IMG_0179

Utsläpp i mangroveträsket av en liten infångad krokodil i mangroveträsket. Underbar känsla att få rädda en hotad krokodil och släppa ut den på ett bra och skyddat område.

IMG_0180

Även små krokodiler ska räddas, den här är 3 månader gammal och utsvulten på grund av förorenat vatten. Nu ska den flyttas för att ha en chans att överleva. Mest spännande är den delen i programmet då vi ut och försöka fånga Lazy croc – den största problemkrokodilen i området. Jag var så rädd att jag grät.

Det här kommer ni få se på måndagkväll. Jag vet att alla inte älskar krokodiler men detta urtidsdjur har funnits sedan dinosauriernas tid och nog vill vi väl att även dessa ska överleva. Jag vill det, jag tycker alla djur är värda att räddas. Vad ni än tycker så se programmet och känn efter. Det här är viktigt.

Linda och djurens hjältar. Måndag kl 20.00 i TV4

Ha en fortsatt trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: