IMG_0200-0Ikväll är det äntligen dags för Linda och djurens hjältar igen, efter ett två veckor långt uppehåll, och den här gången handlar det om krokodiler. Vi befinner oss i Belize och jag följer med Cherie och Vince, två passionerade halvgalna biologer, ut i mangroveträsk för att fånga in jättekrokodiler i fällor för att sedan förflytta dem – och jag var så rädd att jag grät. 

dirty

Det är så otroligt spännande och häpnadsväckande att jag ryser bara jag tänker på det. För att klara av spänningen när vi spelade in så föreställde jag mig att jag var Indiana Jones. Det fick det hela att kännas lite mindre verkligt och det gjorde att jag kunde klara av spänningen utan att svimma 🙂

IMG_0238

I samma veva är det nu finalvecka i Let´s dance och då ska alla som varit med förbereda sig för att göra en dans på fredag så nu kommer det åter att fullt i träningslokalerna. Jag är just nu på tåget på väg ut på Bonde söker fru-inspelning men nu ikväll så ska jag och Kristjan Lootus mötas för att träna in det ett av våra tidigare nummer.

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

Det var sagt att man skulle få dansa sitt “bästa” nummer så jag har hela tiden trott vi skulle göra Marilyn Monroe och slow fox med tanke på att den dansen gav oss säsongens högast poäng och fantastiskt fina ord från juryn MEN…

_KT10821

…det nummer som vi blivit ombedda att göra igen är lustigt nog just Indiana Jones 🙂 Jag gillar det otroligt mycket så det känns fantastiskt kul men nog blev det ändå ett överraskande sammanträffande.

_KT10880

På fredag är det alltså final i Let´s dance, då får vi se Elisa och Bianca göra upp om förstaplatsen – och mig och Kristjan får ni se dansa vår sista dans Indiana Jones. Spännande kväll på många sätt.

lo

Men vi börjar ikväll med Linda och djurens hjältar kl 20 i TV4 – missa inte!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: