thumbnail_FullSizeRender-1Förra veckan började vi vår brevutdelninsturné i Bonde söker fru. Den tog oss från Nils i Skåne till Per uppe i Jämtland. En intensiv men också otroligt rolig inspelning. Reaktionerna när bönderna läser sina brev är så fantastiskt härliga att se. Glädjen i deras ögon och det förtjusta fnisset när de får syn på något de verkligen gillar är så underbart. Kärleken och förhoppningen smittar – det brukar jag säga och det stämmer verkligen.

ööö

Antalet brev till bönderna har förstås varierat. Förra årets rekord hos Pontus Hugosson som då fick över 1000 brev är svårslaget men som vanligt har vissa fått väldigt många medan några fått lite färre. Men som vi brukar säga – det räcker ju med ett brev, bara det är rätt.

Idag delade jag alltså ut de sista kärleksbreven till våra bönder och jag känner mig väldigt nöjd och belåten – det här kommer bli en fantastisk sommar med massor av spontan och het kärlek. Det känner jag på mig.

IMG_0103

Skärmavbild 2016-05-01 kl. 16.37.03

I övrigt för mig är det Indiana Jones tema den här veckan – både i Linda och djurens hjältar och i Let´s dance. Läs mer om det HÄR. Lite nervös är jag med tanke på att jag minns hur illa det gick sist med Indiana Jones på genrepet med klänningskaos och bröstchock…  men det ska nog gå bra tänker jag. Hoppas jag 🙂

_KT10821

Det var ju ett tag sedan vi dansade Indiana Jones och då jag delat ut brev har vi inte hunnit träna något – än. Men torsdag har vi träningstid och det ska väl inte behövs så lång tid för att fixa detta. Finalen handlar ju heller inte om oss så det är inte fullt lika viktigt nu att allt är perfekt. Viktigast är som alltid att ha kul och det ska vi verkligen ha på fredag. 🙂

_KT10898

_KT10884

_KT10905

Kramar Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: