FullSizeRender-6

Jag vill egentligen inte alls om att prata om vikt då jag tycker att det är hyfsat ointressant – det viktiga är ju att man trivs med sin kropp och får vara frisk. Men jag vet nu att många reagerar över att jag blivit så smal, och kommenterar det på olika vis, allt ifrån kollegor till ni som följer mig på instagram. Och ja, jag har blivit smal, jag har gått ner mycket, hela 8 kilo, sedan jag började med Let´s dance, men jag rår inte för det. Jag har inte medvetet ätit mindre eller på annat sätt försökt blir smalare. Jag vet att jag är smal, det har jag alltid varit och nu är jag smalare än på många många år eftersom jag från att inte tränat allt, plötsligt har tränat väldigt mycket.

2016-04-15 Stockholm Foto: Olle Sporrong Bild: Linda Lindorff & Kristjan Lootus Beskrivning: Beskrivning: Lets dance Let's dance 2016 direktsändning fredag

I morse vägde jag 55 kilo vilket så klart är ganska lite med tanke på att jag är 177 centimeter lång men jag vill än en gång försäkra er om att jag mår bra. Jag äter sunt och känner mig stark. Min danspartner Kristjan har sagt åt mig att äta mera kolhydrater, som pasta, för att inte gå ner ytterligare och det ska jag ta till mig. Vi tränar ju inte längre och därför vet jag ju att jag kommer att gå upp i vikt igen, så snälla sluta kommentera att jag är för smal. Jag försöker äta bra och jag vill se sund ut så tro mig när jag säger det – än en gång – jag mår bra och känner mig i toppform.

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 15.04.09

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 15.04.55

Det har stått att min mamma är oroad över mig och ja, det är hon. Hon vet hur mycket vi tränat och hur mycket jag jobbar och hon har så klart sett hur det påverkar mig kroppsligen. Hon har sagt åt mig att tänka lite mer på att äta, äta lite mer så jag inte tynar bort men hon vet också att jag har sunda matvanor och att mina barn inte ens vet vad ordet banta betyder så hon känner sig trygg med att jag ändå mår bra.

1200-5 (1)

Min man han är inte orolig alls, han ser att jag är stark och mår gott och tycker att jag är superfin och även om det viktigaste är vad jag själv tycker så är det så klart härligt att veta att ens man gillar det han ser 🙂

IMG_8807

Själv känner jag mig bättre form än jag varit på år och dag. Mina spagettimuskler har väckts till liv och jag känner mig stark. Visst ska jag försöka gå upp i vikt men framför allt så ska jag fortsätta att hålla min kropp frisk, stark och välmående.

_KT19616

Jag vet att det stör många att man är för smal men faktum är att det sårar lika mycket att höra att man är för smal och benig, som något annat. Kan vi inte få duga som vi är. Vissa har sagt att jag som förebild inte får vara för mager, jag är ledsen för detta, men jag har aldrig bantat eller försökt bli smal. Jag har alltid varit smal och att jag nu ser mager ut är inte något jag eftersträvat.

_DSC1281

 

thumbnail_IMG_9991

Jag mår bra och kommer säkerligen att lägga på kilon nu när vi inte längre dansar. Så låt mig få duga nu som jag är. Jag känner mig lycklig och stark.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: