thumbnail_FullSizeRender-1

Igår var det vernissage på Fotografiska museet för världskända fotografen Nick Brandts nya utställning Inherit the dust. Jag älskar Nick Brandt för alla fantastiska djurporträtt han gjort och för hans otroliga engagemang när det gäller djur och natur. Här tillsammans med Annika Jankell och fotografiska pr-chef Margita Ingwall.

thumbnail_IMG_0477 thumbnail_FullSizeRender thumbnail_IMG_0475

Vill verkligen rekommendera den här utställningen – man blir så berörd. Nick Brandt är ju inte bara en fantastisk fotograf han är framför allt väldigt engagerad i djur och natur. Han brinner verkligen för detta och har startat organisationen Big life foundation som finns i bland annat Kenya. Vi var där och spelade in till vårt elelfantprogram i Linda och djurens hjältar – de har gjort en otroligt jobb med att rädda elefanter där.

thumbnail_IMG_0490 thumbnail_IMG_0488

Nick vill själv aldrig vara med på bild men det var så kul att få träffan honom. Han är underbar. Detta skrev han till mig i boken jag fick. Så ödmjukt att skriva en sån sak. Jag är tacksam över att få ha träffat honom.

Nu är jag på finalen i Let´s dance. Spännande kväll!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: