FullSizeRenderBland det mysigast som finns är ju att ha tid att laga god mat tillsammans och njuta av långa härliga middagar. När vi är i stugan så finns den tiden och det är verkligen underbart.

IMG_1167thumbnail_IMG_0703

Vet ju att  många av er gillar inredning och ställer många frågor om var saker och ting kommer från. Kul tycker jag för jag älskar själv det också. Det här fina bordet har vår vän Erik Hjärtfors gjort, han driver en firma som heter Lovsjö Loghouse, det är för övrigt han som gjort vedbänken i skymtar i bakgrunden också. Se mer av den längre ner här. Pinnstolarna heter Wood och de har jag köpt på Rum21 och mattan Artwood. Lampan från Konsthantverk.se

IMG_0719

IMG_1194

IMG_0716

Min älskade mamma som älskar att laga mat 🙂

IMG_0717

Förrätt grönsakssoppa med selleri och chili. Små osttortilla till det. Varmrätt grillad lax, färsk potatis och avocadosallad med valnötter och färska champinjoner.

IMG_1199

Här är bänken igen – visst är den fin. Det är Jacob som ritat upp hur den skulle se ut och så har Erik gjort den åt oss. Tycker det är så snyggt med synlig ved samtidigt som det är partiskt då den kan ligga inne och torka.

IMG_1403

thumbnail_IMG_0746-1

Mina fina tallrikar är Agneta Livijn – hon gör så fina saker tycker jag, särskilt det hon gör med färg. Kolla in den oranga salladskålen. Underbar!

thumbnail_IMG_1380

Och så en bild på mina två favoritmän – Jacob och pappa. Så lycklig när vi alla är tillsammans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: