FullSizeRender

Igår samlades inspelningsteam och bönder på Sundbyholms slott för att spela in Bonde söker fru. Det är här och nu som bönderna för första gången kommer att möta sina brevskrivare för första gången! så galet spännande.

IMG_1435

Jag kan ju som ni förstår inte avslöja ännu vilka våra fyra bönder är men lite bilder på teamet kan nu ju få. Om ni undrar varför Fredrik ligger under bordet så är det inget jag kan svara på, det är bara sån han är 🙂 Eller ja, han ska ta upp ljud men får inte synas i bild så därav gömmer han sig.

FullSizeRender

Här med några utländska gäster…. Först vår egen älskade producent Mia Stalin längst till höger, bredvid henne producenten för norska Bonde söker fru, “Jakten på härligheten” som heter Benedicte Minos och så Andrew Wightman, exekutiv producent för Freemantle Global Entertaiment som är här för att se på då vi spelar in eftersom vi är bäst i världen på att göra Bonde söker fru! Tjoho! Det blir ju bara selfies än så länge, lovar bättre bilder snart!

IMG_1544

IMG_1468

Stämningen är hur som helst på topp men det slog mig i går att nya bondegänget oroar mig lite – detta kan gå helt år fanders. Jag kan tyvärr inte berätta bakgrunden till min oro men den är verkligen. Måste prata med dem idag om detta. Styra upp det lite. Jag älskar dem väldigt mycket, otroligt sköna starka personligheter, med det finns några grejer som kan gå fel om jag inte är bestämd här…

FullSizeRender

Väldigt förtjust i den här killen, Fredrik Schubert, ljudtekniker som jag jobbat med i så många år. Väldigt kärleksfull, rolig och ironisk…:) I bakgrunden kan ni ana våra brevskrivare, en mycket färgstarkt och kul gäng!

IMG_1462

Måndagsmorgon är man sällan så här fint fixad men idag är ingen vanlig dag 🙂 Min vän Mia Högfeldt har piffat mig och jag är så tacksam för denna vardagsglamour och ompysslande. Lyx. Nu väntar härlig inspelning!

FullSizeRender[1]

Jag uppdaterar under dagen, nu drar vi igång! Spännande och oroväckande och förväntansfull! Tjoho! Dessa dagar älskar jag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: