IMG_1558

Här står jag bland hundkexen och smular – men inte får jag nån uppmärksamhet för det 🙂 I förgrunden här ser ni min kära pressinformatör på TV4 Caroline Nylander som var med under gårdagens pressfotografering där vi tog pressbilder inför nya säsongen av Bonde söker fru.

IMG_1503

Omgiven av ett gäng superproffs för ändamålet – denna pinglan vid min sida tex Mia Högfeldt är den som fixar mitt hår och smink de här dagarna på Sundbyholm. Så otroligt duktig, får mig alltid att känna mig så fin. Resten av sommaren får jag klara mig själv så jag njuter lite extra av att bli ompysslad när jag är här.

thumbnail_IMG_6916

Här är det fantastiska pressfototeamet! Caroline i mitten, Pelle till höger och så mästerfotografen Daniel Ohlson till vänster. Jag älskar verkligen hans bilder – och då pratar jag så klart inte de han tar på mig. Spana in hans bilder, på Doff.se, han fotar bland annat fantastiska djur – och naturbilder.

IMG_1544

Bild tagen precis innan vi drar igång med inspelningen där vi hälsar alla välkomna och därefter drar i gång speeddejtingen.

IMG_1422

Inspelningsledare Micke K – allt här då vi kör Bonde söker fru på slottet. Otroligt duktig – och trevlig. Se fler bilder av team och dag 1 “Nya bondegänget oroar mig lite – detta kan gå åt fanders…”

FullSizeRender

IMG_1546

Ännu ett par bild från pressfotograferingen… Underbart när vädret är så här, man har toppenteam och det finns gula rapsfält, svårt att misslyckas då 🙂

thumbnail_IMG_1564

Nu ska jag börja med inspelning men jag hör av mig snart igen med mera härifrån. Ni kan följa mig på instagram @linda_lindorff också, där lägger jag upp bilder flera gånger om dagen.

Kramar i solen! Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: