FullSizeRender

Vi är just nu och spelar in Bonde söker fru på Sundbyholms slott. Bönder får här träffa sina brevskrivare för första gången och sedan är det speeddejt och gruppdejt. Det är som vanligt mycket känslor i omlopp. Nervositet, glädje, outhärdlig spänning, attraktion… och så klart pirret i magen man känner då kemi uppstår. Det är stora förväntningar men också en del besvikelser. Väldigt intressant och spännande dagar på alla de vis men i går så hände något som aldrig hänt förut. Jag fick reda på något som fick mig fullkomligt att tappa hakan. Jag blev faktiskt uppriktigt chockad. Detta behöver alls inte betyda att det var något dåligt och egentligen borde jag heller inte bli så förvånad. När många förväntansfulla människor befinner sig på en och samma så kan vad som helst hända. Bonde söker fru handlar om riktiga känslor och livet – och ja livet är fullt av överraskningar. 🙂

IMG_1604

Älskar, älskar inte, älskar…

Jag ska erkänna att redan nu är säsong 11 av Bonde söker fru kanske den bästa hittills. Under alla mina år som programledare så har jag i alla fall aldrig haft så spännande dagar på Sundbyholms slott som i år. 🙂

Älskar det! Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: