FullSizeRender

Dramatiken på inspelningen av Bonde söker fruSundbyholms slott fortsätter. Igår var det dags för böndernas gruppdejter. En av dem skulle grilla och bada på en udde tillsammans med sina utvalda och allt var till en början helt perfekt. Underbart sommarväder, en glad förväntansfull bonde och lika förväntansfulla och härliga dejter. Så mitt i all denna idyll dyker ett gäng män upp, berusade och hotfulla. Jag var själv inte på plats med både team och deltagarna blev rädda och tog hoten på så stort allvar att man fick kalla in polis.

IMG_1689

Polisen redde ut allt och räddade situationen genom att eskorterade männen därifrån i sin polisbil. En väldigt obehaglig händelse så klart men tack och lov kunde ändå lugnet infinna sig efteråt och dejten fortsatte lyckligt. Ingen kom till skada och hoten som uppstod lär ha gjort det på grund av att de varit överförfriskade och irriterade över att udden nu inte var tillgänglig för allmänheten på grund av inspelning. Hur som helst är allt förlåtet. Nu fokus på kärlek.

FullSizeRender[1] (1)

Läs mer om dramatiken på årets inspelning på bloggen:

Nya bondegänget oroar mig – detta kan gå åt fanders…

Chockad men glad

IMG_1684

Nu ska jag ut och göra de sista valen här i Sundbyholm. Stämningen är än så länge på topp. Håll tummarna för att allt nu går bra.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: