IMG_1912

Lykke fyllde år redan den 28 mars och då firade vi ordentligt med familj och närmaste vänner men hon vill så gärna ha utkallas så vi har väntat lite med att bjuda in kompisarna tills nu för att kunna vara i trädgården och njuta av en solig dag med bästa vänner. Det blev så ofantligt lyckat.

IMG_1916

IMG_1917

Inte bara en som är förväntansfull… 🙂

IMG_1921

Det här partytältet köpte vi på Jula för flera år sedan och det är verkligen ett best buy. Älskar det. Det skyddar mot sol, vind och ja ifall det skulle komma nån regnskur, och så ser det ju så fint och mysigt ut när man dukar upp i ett tält på det här viset. Vi är ju vana nu men det tar inte mer än 30 minuter att sätta upp och ännu mindre att plocka ihop. Så detta vill jag varmt rekommendera.

IMG_1928

Presentöppning där de körde med att snurra flaskan för att se vems tur det är att överlämna sitt paket.

IMG_1947

Min gode vän Kristjan kom med sina barn och hjälpte styra upp det här med dansen. Lykke hade bjudit in till danskalas och vem kan då vara bättre än min danspartner från Let´s dance Kristjan Lootus…)

IMG_2034

Det blev så väldigt kul och alla barnen var otroligt duktiga på att följa och lära sig koreografi.

IMG_2068

Hela gänget på 14 barn. Syster Wilhelmina var inte på plats då hon var på ett annat kalas denna dag men lilla B fick vara med som kalasets yngsta gäst.

IMG_1966

IMG_1991

Lykke är inte så förtjust i tårta utan vill ha glass i stället. Glass, färska jordgubbar, strössel i alla de olika färger och smaker, chokladsås, kolasås och strutar och rån.

FullSizeRender kopia

DSC_0225-679x1024

Efter dans och glass och paket så var det skattjakt med tipsrunda där första pris, som så klart alla vann, var godisträdet. Vårt gamla äppelträd där det denna dag hände godispåsar med alla barns namn på.

IMG_2009

Lykke och några av hennes fina vänner.  Det blev en så härlig dag. Underbart att få vara med och ge sån glädje till barnen. Jag älskar barnkalas. Så är det bara, nästan lika mycket som barnen själva 🙂

Kram och trevlig kväll! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: