Den här säsongen av Bonde söker fru liknar ingen annan. Vilken dramatik! Jag har legat sömnlös i flera nätter och oroat mig för allt detta som händer. Vi har en bonde som pratar sex och längtan efter att känna åtrå. Brevskrivarna kämpar febrilt men allt slutar bara med frustration och tårar. Bonden vill känna passion, vill uppleva stark kärlek i hela kroppen men det verkar inte vara så lätt att få just den här bonden att känna det… Eller så är det bara inte rätt personer på gården. Så frågan är vad som nu händer. Jag måste dit nu och prata igenom allt. Målet är kärlek och så länge bonden är ärlig och ger mig chansen att förstå så jag är beredd på att göra vad som helst för att det hjälpa till.

Vi har superbra team som jobbar på gården också, vilket känns tryggt. Detta är inslagsproducent Maria Filippova. Imorgon får ni veta mera – då är jag på plats igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: