1. Ni som följer mig här och på instagram kanske har lagt märke till att jag inte bytt kläder sen jag lämnade Sverige – vilket ju är lite märkligt förstås men jag har ännu inte fått mitt bagage! Så sjukt irriterande. Faktum är att vi är två familjer på fyra vuxna och fem barn – och alla våra sju väskor är borta. Katastrof. Det har gått mer än två dygn nu. Får vi inte väskorna snart får jag panik. Vill ha mina kläder! Mina saker! Skor! Barnens uv-dräkter, underkläder allt! Fruktansvärt less är jag också på min blå och enda skjorta… 
  2. …vita ripped jeans. Detta på bilden är det enda jag har. Kläderna jag reste hit i. Visst kan man åka iväg och köpa nytt och sen hålla på och försöka få pengar tillbaka när man kommer hem men det är ju inte så man vill tillbringa semestern. Inte jag i alla fall. Jag behöver lugn och ro.
  3. Fick låna min mans shorts – tack SAS för att jag får känna mig så snygg på semestern 🙂 
  4. Tack och lov stoppade jag ner en bikini i handväskan det sista jag gjorde så jag kan åtminstone bada. Den blå skjortan… 🙂
  5. Vi har det underbart så klart men idag vill jag ha vårt bagage annars får jag panik. Vill kunna njuta av den här semestern till fullo – så håll tummarna.
  6. I väntan på bagaget… tur ändå vi tog badkläder i handbagaget. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: