Idag provade jag yoga för första gången.  Jag har alltid trott att det är för långsamt och att det inte passar mig men nu vet jag – det passar mig ypperligt! Så skönt! 

Min “yogainstruktör” är min svägerska Reena. Hon är indiska och har hållit på med yoga i hela sitt liv. Idag körde vi ett pass på en timme och jag lärde mig så mycket. Överraskande jobbigt och kul.Det visade sig sen också, en av er följare berättade det på mitt insta, att idag är internationella yogadagen. Så perfekt dag med andra ord att köra yoga för första gången 🙂


Och aldrig har ett morgondopp känts bättre – det blir poolyoga varje dag nu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: