Oturen med flyget på semestern håller i sig. Först på vägen ner slarvar SAS bort allt bagage för våra två familjer – 7 väskor med allt som behövs för 4 vuxna och 5 fem barn. Man kan ju tro då att flygbolaget ska försöka skynda på lite men icke. Trots att vi bara åkt från Sverige till Italien tar det drygt två dygn innan vi får våra saker. Nu kommer nästa smäll – en rejäl och oförklarlig försening. På hemvägen har vi bokat reguljärt med Lufthansa från Napoli till Stockholm med en snabb och smidig mellanlandning i Mucnchen. Vi går på planet kl 11.45 och ska lyfta kl 12.15. Sedan händer inte nåt. Vi får veta det är strul med nån passagerare som inte dyker upp och sen att det är nåt tekniskt också. Kl 14 har vi ännu inte lyft och ingen vet varför. När vi efter 2 timmar och 15 min instängda i ett plan lämnar marken vet vi ännu inte varför. Vi blir lovade att alla som missar sina anslutande flyg ska bli ombokade och innan vi landar få veta när. Vi får inget veta. Stockholm finns inte med på deras lista. Så… vi landar i München, vet inte något om när vi ska åka vidare. Så sjukt dåligt! Vi får själva bege oss till infocenter och ta reda på när vi ska åka vidare – det visar sig att det är 4 timmar senare. Så totalt handlar det om att vi lika gärna kunnat åka hem från New York. Vi kliver på planet 11.45 och beräknas landa 22.05 i Stockholm. Helt sjukt. Vi fick dålig information, dålig service, och de behandlade alla barnfamiljer oerhört nonchalant. Så besviken på StarAlliance.

Vad är det som händer – är jag otursförföljd eller är det bara Let’s Dance-förbannelsen som håller i sig? Jag försöker i alla fall hålla humöret uppe, även om jag är rätt sur 🙂  så håll tummarna nu för att vi kommer hem ordentligt. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: