För exakt 7 år sedan gifte jag mig med Jacob på en vingård utanför den lilla byn Campagnatico i Toscana. Det var den bästa dagen i mitt liv. Lykke var drygt 1 år gammal och i magen hade jag Wilhelmina, 7 månader. Alla våra närmaste vänner  och familj var på plats och det var så fantastiskt på alla vis. Jacob är min stora kärlek och det finns ingen som gett mig så mycket lycka och så mycket glädje som han – det är ju faktiskt även honom jag har att tacka för våra tre underbara barn.

FullSizeRender.jpg

Idag firar vi yllebröllop efter 9 år förlovade och 7 år som gifta och det känns härligt att kunna säga att jag är minst lika kär i den här mannen nu som jag var då.

 

FullSizeRender kopia

Kärlek i all dess form – älskar den här mannen så mycket!

I år har jag slagit till med en extra speciell kärleksgåva. Väldigt dyr men också ett minne för resten av våra liv – i ordets rätt bemärkelse. Något som kommer att föreviga vår kärlek… 🙂  Ikväll när vi öppnar champagnen får han det.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: