convert-1

Jag tror jag svimmar av lycka! Pratade precis med bonden Stefan Hildingsson och fick veta att han friat till sin älskade Hanna – och hon sa ja! Stefan och Hanna är förlovade!

Igår kväll tog Stefan med sig Hanna upp på ett berg och där med den mest magiska utsikten skedde frieriet. Stefan hade grävt ner en ask i mossan som Hanna fick hitta. I asken låg ett snöre och i askens lock hade han skrivit “Vill du gifta dig med mig?” Snöret, ett sånt som man knyter höbalar med, skar han sen till och gjorde till ringar. Alltså detta är så romantiskt att jag tror jag dör. Tårarna bara rann när Stefan berättade för mig. Så fantastiskt fint! Och Hanna som svarade ja utan att tveka ens en sekund. Detta är sån lycka! Detta underbara par, de här två fantastiska personerna, är nu förlovade! De ska gifta sig! Jag är så glad för deras skull! 


Fick den här bilden på deras provisoriska ringar. Så fint och romantiskt! Stefan berättade att han så klart var nervös innan, vilket han aldrig brukar vara, men det var ju så viktigt detta. Han berättade också att Hanna blev överväldigande glad. Att solen sken men att sen det kom värsta åskskuren så de fick gömma sig under en gran där de sen firade med fika och cider. Gåshuden lämnar inte min kropp nu när jag skriver. Det här berör mig så mycket.

20160629_122309

Just i detta nu står Hanna och Stefan inne i en smyckesbutik i Hudiksvall och väljer ringar – fick precis den här bilden! Det händer just nu. Tänk deras lycka när de står där nu, känn den. Hand i hand. Glädjen och pirret i magen då de väljer ut ringen som ska symbolisera deras kärlek.

convert.png

Jag visste att något var på gång men jag visste inte vad… för redan igår när jag pratade med  Stefan om en annan grej så nämnde han att snart skulle berätta något som skulle göra mig glad. Jag frågade då om de var gravida, eller om de förlovat sig men han så då bara nej nej nej och skrattade. Nu förstår jag ju, han hade bestämt sig för att fria den kvällen!

Jag vet ju själv hur mycket det betyder att gifta sig med den man älskar. Igår var det på dagen exakt 7 år sedan jag själv gifte mig med Jacob och det var den lyckligaste dagen i mitt. Det är stort att gifta sig, att lova evig kärlek till varandra inför sina närmaste vänner och Gud. Jag är oerhört tacksam över att ha fått vara med om det och att ännu själv få uppleva denna starka kärlek till min man.

Jag är också så glad över att få vara den som berättar denna glada nyhet om Stefan och Hanna. Glad över förtroendet från Stefan och den vänskap vi har. Det är väldigt speciellt att få vara med när någon blir kär. Det är bland det bästa och starkaste som finns. För kärlek smittar, och när man får vara med om att nån blir förälskade så känns det.


Skicka er grattis-hälsningar till det lyckliga paret här eller på mitt instagram @linda_lindorff

Kram Linda

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: