Det har hänt mycket kul för mig och min kropp i år. Tack vare Let’s dance förstod jag den verkliga tjusningen med dans och hur bra det är som träningsform. Jag blev så stark i kroppen efter mina tre månader med dans. Ännu en träningsform som jag upptäckt att jag älskar är yoga. 

På semestern i Italien gjorde jag yoga för första gången – med min indiska svängerska Reena som instruktör. 

Det var så skönt och roligt! Jag förstår verkligen hur bra det här är för kroppen.


Med yoga, löpträning, dans och tennislektioner i Falsterbo ska jag nog kunna hålla mig i form i sommar. Så skönt att känna att jag fått tillbaka suget att träna och hålla mig i form. Känns fantastiskt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: