Igår överraskade bonden Jonathan Antonsson från Bonde söker fru och hans kärlek Josefin familj och vänner genom att plötsligt slå till och gifta sig! Vilken lycka! Ringde honom idag för att gratulera och det var en mycket glad och uppspelt Jonathan som jag pratade med.

Grattis Jonathan, vilka underbara nyheter!! Tackar så mycket!

Är ni verkligen nu gifta på riktigt? – Ha ha ha ja det ska vi allt vara.

Så fantastiskt, grattis! Hur känns det då? – Helt underbart! Det känns skönt avslappnande. Det känns helt rätt liksom.

Tänk att du fick din sexiga bonnmora till sist? Ha ha ha ja det känns otroligt bra.

convert

Bild på Jonathan och Josefin som jag tog på vårt 10-årsjubileum i augusti förra året.

Går det beskriva känslan att vakna upp och vara gift. – Det känns lugnande på något vis. Det ska vi så är det bara. Josefin är ju min gamla barndomskärlek. Vi var ju tillsammmans för 10 år sen. Då tog det slut men vi hittade tillbaka och det känns så rätt. Väldigt romantiskt på något vis.


Hur gick bröllopet till? Vi överraskade alla igår på Josefins 26-årskalas. Bara närmaste släkt och vänner. Frun till han som vi köpte gården av är vigselförrättare så det var hon som vigde oss.

Ingen visst nåt förutom vi. Vi hade planerat detta sen innan förstås men ingen förutom vi och vigselförrättaren visst något så det blev en rolig överraskning för alla.

Ja vilken superhärlig överraskning. Fattar ju att folk började gråta. Var det i kyrkan? Nej här på gården igår. I ladugården, fint dukat och klätt med björkris. Alla började gråta. Riktigt fint var det med alla familjer och så.

Jag är så glad för er skull, vilken lycka Jonathan! Tänk så yvig som du var ett tag, att du fick landa i allt detta härliga! Ja, att slippa tvivla. Helt fantastiskt att lägga varje kväll med nån man vill dela resten av livet med.


Och inte nog med det, ni väntar barn också! – Ja vi ska ha barn i oktober… det är så fantastiskt. Det är beräknat till den 8 oktober. Josefin är i vecka 27.

Precis som jag när vi gifte oss. Fin tid i graviditeten att få gifta sig. Man är ännu alltför stor och tung och illamåendet har gått över. Hon måste vara så lycklig! – Ja det är hon, mycket hormoner och känslor förstås. Det var så vackert att få ta på Josefin ringen, hon är väldigt lycklig och glad. Precis som jag.

Det förstår jag. Bröllop och sedan barn i höst. Jonathan, stort innerligt grattis än en gång. Roligt har det varit att få vara med och se dig söka kärlek och sedan verkligen få hitta den och uppleva den på det här viset. Jag gläds med dig ska du veta. – Jag vet det. Tack.

När jag ringde Jonathan så gick han omkring på åkern och ryckte tistlar. Vi pratade länge, det här är bara en liten del av vårt samtal, och jag har aldrig hört honom låta så lycklig. Jag kunde se honom framför mig hur han med lätta steg, stort leende och glittrande blå ögon nästan skuttar omkring där på åkern. Nygift och blivande pappa. Jag har sagt det många gånger förut men det är verkligen en ynnest att få vara med när någon blir kär och påbörjar den resan som Jonathan och Josefin nu påbörjat. De träffades, förlovade sig, köpte hus ihop, gifte sig igår och väntar nu barn i oktober. Det är så underbart och stort att se någon vara med om allt det är. Se, och höra, hur kärleken förändrar, förbättrar och gör folk lyckliga. Jag är så tacksam för att jag får vara med, för att jag får vara den som berättar och förstås framför allt för att kärleken har kommit till Jonathan och Josesfin.  Jag önskar dem evig lycka.


Vill ni också gratulera detta fina bröllopspar så gör det gärna här eller på mitt instagram @linda_lindorff

Foto: Therese Artdson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: