Inspelning med Bonde söker fru idag. Kliver upp redan 05.15 för att hoppa på ett flyg mot Göteborg kl 07.00. Två bönder ska göra ett kärlekens val idag och jag vet att det kommer bli känslosamt och dramatik. Redan igår fick jag nämligen rapporter om svartsjukebråk, dubbelhångel och tårar men också om stor förälskelse, som tyvärr inte är besvarad… Det kommer göra ont idag.


På Landvetter blir jag mött av producent Mia Stalin och redaktör Jonas Bergström. Får veta att en bonde misskött sig och att jag måste ringa och läxa upp honom. Givetvis ska jag först lyssna på vad han har att säga, vi ska skypa, så jag kommer att se om han talar sanning. Vad det gäller kan jag inte säga men om det inte sker en förändring kommer han inte att vara med många minuter i rutan. Dessutom måste jag ta en snack med honom om dejtingmoral…. Jag är i och för sig väldigt öppen med hur man får dejta och hur många man kan dejta samtidigt – huvudsaken man inte sårar någon utan anledning. Väldigt förtjust trots allt i den här killen, han är mycket snäll och fin. Behöver bara en tillsägelse i all välmening. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: