Idag åkte jag och Jacob med barnen ut till spahotellet Yasuragi på Hasseludden. Vi har varit här många gånger förut och älskar det. Det ligger dessutom bara 20 minuter från Stockholm vilket på ännu ett sätt gör det till ett perfekt utflyktsmål för en dag.

Vi började med lunch på terassen. Jag åt sashimi, Jacob sushi och barnen buffé där det fanns allt från kycklingspett och sotad lax till små sushirullar och dumplings.

Underbart väder och underbar utsikt!

Efter lunchen solbad i vid deras utepooler – alla med olika temperaturer. Min favorit är den iskalla för den påminner mig om bad i Malgomaj 🙂

Min vy från solstolen. Bakom Lykke skymtar ni poolerna. De är byggda i trappsteg nedåt, med flera graders skillnad. Väldigt läckert bada här även på vintern så klart.


Stolta sushikockar! Imorgon kan ni läsare om sushiskolan här på bloggen.

Jag passade på att ta massage – i gunga. Det är en slags yogamassage nämligen som går ut på avslappning och den ska tydligen symbolisera känslan av att vara tillbaka i livmodern…  Det är något helt nytt för mig och jag var lite skeptisk först men det var faktiskt otroligt skönt! Jag fick sitta och ligga i gungan i olika ställningar med massören strök på min kropp, masserade fötter, händer och huvud. Vid ett tillfälle låg hon under mig och smekte mig med svepande rörelser genom gungas tyg. Ovanligt sensuellt vill jag lova men också väldigt skönt på ett avslappnande vis. Det känns inte nånsin obekvämt eller konstigt, man känner sig trygg, och det är total avkoppling. Så detta kan jag rekommendera till den som inte är ute efter hård knådande massage utan just avslappning och en stunds njutning.

Nu ska jag i säng. Längtar till min morgonlöprunda och till en ny dag härlig dag med familjen.

God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: