Sedan två veckor tillbaka gör jag 100 situps om dagen och jag tycker redan att det känns skillnad. Det tar verkligen inte mer än 5 minuter att göra och det är så skönt att äntligen väcka magmusklerna till liv igen efter att ha fött tre barn och inte tränat alls på så många år. 

Från och med nästa vecka ska jag börja göra 120 situps och sedan fortsätta att öka i den takt det känns bra för  mig. Jag vill inte ta i för mycket eller gör så att träningen blir tråkig. Just nu är det så himla kul. Faktum är att det känts så här sedan jag slutade med Let´s dance. Jag har ett enormt behov av att röra på mig och känna att min kropp får jobba lite.

Jag springer också varje dag, vilket jag också gjort sedan jag slutade dansa. Så Let´s dance kickade verkligen igång mitt träningssug och det är jag oerhört tacksam för.

Det här yogamattan köpte jag innan vi åkte till Italien, jag hade den med dit för att kunna träna yoga med min svägerska, och den är jag så nöjd med. För av nån anledning är deet lättare att motivera sig att göra situps och stretcha eller bara köra några yogaövningar när man har en matta. Det blir enkelt och bekvämt.


Nu är jag i Falsterbo för en veckas semester i min mans hemtrakter. Tro inte att jag slutar med träningen för det 🙂 tvärtom. Jag ska springa varje morgon, älskar de här grusstigarna nere vid havet, göra de dagliga situpens, yoga med svägerskan, och dessutom har jag bokat in tennislektioner med privatträngare varje dag. Jag är nämligen den enda i familjen som ännu inte spelar tennis. 🙂 Idag tog jag dessutom en golflektion 🙂 Nu tycker ni säkert detta låter lite hysteriskt men vet ni vad, jag har alltid mått bra av att vara aktiv och röra på mig, jag älskar att få vara fysisk och just nu mår jag bättre än nånsin. Så var lugna, jag har inte blivit galen eller besatt, jag bara bejakar allt det min kropp så länge längtat efter. Jag behöver detta och får energi och glädje av det – och det gör att jag har så mycket mer energi och kärlek att ge till min familj och vänner. 

Nu ska jag ner till havet med barnen. Hoppas ni också får en underbar dag!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: