Folk tror att jag blivit galen eftersom jag nu plötsligt tränar flera gånger om dagen och utan att skämmas eller tveka lägger ut bikinibilder och andra halvnakna varianter.


Och visst, jag springer varje dag, gör yoga, spelar tennis, golf och gör 120 situps om dagen…

…men tro mig, jag är inte galen 🙂 Vissa har börjat kommentera förändringen men grejen är den att jag har alltid varit så här. Jag älskar träning och att hålla kroppen i form. Det vet alla som känner mig väl.


Det som hände var att jag fick barn för 8 år sen och efter det hade jag inte lust eller tid att träna. Jag kände mig inte motiverad men nu har jag fått en nytändning.


I och med att jag tackade ja till Lets dance fick jag en kickstart med träningen. Jag var tvungen att träna – och jag började tycka att det var kul igen. Vi tränade flera timmar om dagen drygt tre månader. Min kropp tvingades vakna till liv – och den älskade det!

Nu är jag tillbaka i mitt fysiska jag. Jag älskar hur stark och välmående jag känner mig.

Så tro mig – detta är ingen vanlig 40årskris. Tvärtom. Jag mår bättre än nånsin.

Så bra att jag till och med tackat ja till att vid 44 års ålder tacka ja till att vara bikinimodell för Panos Emporio. Känner mig hedrad.

Folk undrar varför jag plötsligt lägger upp bilder på mig själv i bikini och det kan jag enkelt svara på här och nu. Det är sommar och jag går i bikini – precis som alla andra. Så varför är det konstigt. Om en kille visar sig i badshorts är det ingen som bryr sig. Jag går omkring i bikini på sommaren och då ser jag ut så här. Det är så det är och jag trivs. Så oavsett om folk nu tror jag är galen eller inte så kommer jag fortsätta träna – och gå i bikini. 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: