IMG_6612 kopiaDet krävde en del övertalning men nu har jag efter ett veckor av förhandling tackat ja till ett mycket spännande tv-projekt. Jag har varit tillfrågad förut men då av olika anledningar tackat nej. Detta är nämligen så pass intimt för mig att jag räds det samtidigt som jag verkligen är otroligt nyfiken. Jag kan inte avslöja vad det är men det jag kan säga är att ni sannerligen kommer att få se en ny sida av mig, och det är osäkert vad ni kommer att tycka om det…

För egen del är det en utmaning. Något jag känner att jag nu faktiskt är mogen och redo för. Det kommer att bli tufft och jag kommer säkerligen att bli alltför berörd men jag måste göra detta nu. En del i att jag tackade ja består står i att jag fick igenom vissa önskemål…  Varje program består av ett visst antal deltagare som gör vissa saker tillsammans. Jag hade önskemål gällande detta och nu är det klart – jag får med mig mitt dreamteam! Tre personer som jag tycker väldigt mycket om och som jag kommer att känna mig väldigt trygg med. Så nu ser jag med stor spänning fram emot denna inspelning. Men först ska jag ha semester ett par veckor i Lappland och samla kraft och ny energi. Det kommer jag att behöva. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: