convert-15

Ja här är den omtalade gråtbilden som tillängas flera minuters diskussion i Aftonbladet TV idag.  Och jag erkänner 🙂 – de här rätt i det att jag faktiskt återanvänt den här bilden på bloggen vid ett par olika tillfällen då det har handlat om att jag varit ledsen. Om sanningens ska fram så är det bara vid ett annat tillfälle och det var då Thilde Höök berättade att de skulle skiljas. Det sägs på aftonbladet att jag återanvänt den för att jag “snygg-gråter”, men ärligt talat så var det mest för att det var så lätt att återvända för att beskriva min känsla. Men jag ska ta åt mig av detta, givetvis ska bilder på känslor vara tagna i stunden. Annars är det ju lätt att hitta gråtbilder på mig att välja bland ifall lättjan skulle ta över nån gång framöver igen… vad sägs om dessa tre? 🙂

760-1

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 09.42.00

VMan-P3043203_CO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: