För några dagar sen la jag upp den här bilden på instagram. 


Många likes och fina komplimanger men framför allt undrade många hur jag tog mig upp. Martin Melin efterlyste film på det hela så… jag fixad film på hur jag tog mig upp och avslöjade igår det hela på insta. 


Redan nu har den drygt 63 000 visningar och 78 kommentarer – men det som är mest otroligt är de fantastiska komplimanger ni gett mig för kropp, styrka och balans. Jag är faktiskt rörd. Så otroligt inspirerande! Jag är ingen atlet eller sportsmänniska så ni ska veta att för en 44-årig trebarnsmamma betyder så fina ord mycket! Så i detta blogginlägg vill jag tacka er. Tack! Ni är fantastiska! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: