convert-1Snart är det åter igen dags för tv-prisgalan Kristallen där årets bästa program och programledare ska koras. Bonde söker fru har varit nominerad flera gånger i kategorin Bästa dokusåpa men aldrig vunnit. Förra året blev jag så irriterad att jag lämnade galan mitt under direktsändning. Inte för att något annat vunnit utan för att den eminenta juryn än en gång valt att inte premiera Bonde söker fru. Man kan ju undra varför jag ens orkar bry mig, jag borde bara låta det vara, men samtidigt så ska man ju kämpa för det man tror på och jag älskar ju Bonde söker fru och tycker att det på så många vis förtjänar att få vinna. Programmet ger så mycket glädje, både till bönderna som är med och till er tittare. Under 11 års tid så har vi fått se kärlek uppstå, stark, passionerad och livsbejakande kärlek. Vi har fått vara med när män och kvinnor finner varandra och på nära håll se lyckan i ansiktet på personer som blivit upp över öronen förälskade. Bonde söker fru är engagerande, vackert och spännande men framför allt så är det ett program som skapar nya liv. Alla de som nästan gett upp hoppet om att finna någon och som sedan hittar den stora kärleken säger att de fått ett helt nytt liv. Men sedan har vi också det faktum att Bonde söker fru skapar nya liv i ordet rätta bemärkelse då det sedan starten fötts 13 bäbisar – 13 nya liv! Det är så ofattbart egentligen men det är också detta som gör att det här programmet är så mycket mer än underhållning. Bonde söker fru är som livet självt och det är just det som är så underbart. Jag har gråtit, skrattat och känt så mycket med det här programmet. Jag har fått vara med när en bonde friar och får ett tårfyllt ja och när en kvinna berättar för sin bonde att han ska bli pappa första gången. Jag har gråtit tårar av glädje och av förtvivlan. Jag  har känt så mycket. Och jag är inte ensam. Alla ni som följer programmen känner också det vet jag ju. Det är kärleken som är den bästa belöningen, det är vi alla överens om, men nu när det ändå finns ett tv-pris så är det väl banne mig på tiden att det är bönderna som ska få det! Så nu tycker jag att vi tillsammans ser till att Bonde söker fru får det pris det förtjänar.

Skärmavbild 2016-08-06 kl. 16.01.14

tv4.se kan man nominera det programmet man anser är Årets program, gå in där och klicka på Bonde söker fru! Om vi hjälps åt så kan vi lyckas! Dags för det stora bondeupproret! 🙂 Detta är länken ni kan klicka på Nominera dina favoriter.

convert

När ni ändå är där och röstar så kan ni ju, om ni tycker att jag förtjänar det, även rösta på mig som Årets kvinnliga programledare. Jag har heller aldrig vunnit och skulle så klart tycka det vore en otrolig ära. Jag lovar att om jag blir nominerad som Årets kvinnliga programledare så går jag på galan med gummistövlarna på! 🙂


Snyggt med gummistövlar sen tror jag Kristallengalan kan må bra av lite koskit på röda mattan 🙂 Givetvis dricker Stefan Hildingsson och Hanna segerskålen ur stövlarna tillsammans med mig, efter att ha gjort det en gång redan på Let´s dance så vet jag ju vid det här laget hur det smakar – och man överlever 🙂

Så vänta inte nu med att rösta, gör det på en gång! Se till att Hanna och Stefan får gå upp på scenen med mig och hämta pris!

13181487_233441677021011_1814701992_n

Kan för övrigt avslöja att jag kommer att göra ett tv-program tillsammans med dessa två ganska snart. Och det är inte Bonde söker fru det handlar om… Så snart jag kan ska jag berätta mera men det kommer bli fantastiskt kul!

Jag är fortfarande kvar i Lappland men åker hem om drygt en vecka – utvilad och redo för en spännande höst. Ha nu en fortsatt skön lördag – glöm inte att rösta! Dags för Bonden att få en Kristall!💙

 

Ps följ mig gärna på instagram så ser ni hur vi har det här. @linda_lindorff 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: