convert-14Snart är det dags för att på nytt kora Årets program i den stora teveprisgalan Kristallen och just nu på omröstningen på TV4.se för vilket program som ska nomineras från just TV4. Ett av programmen man kan rösta på är Bonde söker fru och nu har ni chansen att påverka! Jag tycker givetvis att det är böndernas tur att ro hem det ärofyllda priset. Vad tycker ni? Vill ni att kärleken ska få vinna i år så måste ni redan nu gå in och rösta så att Bonde söker fru blir nominerade.Det gör ni genom att klicka HÄR och sedan klicka på Bonde söker fru.

convert-17.jpeg

Det är ju så klart väldigt intressant att höra vad bönderna som är med i denna aktuella säsong själva tycker om Kristallen och vikten av att vinna så jag ringde Stefan Hildingsson, Daniel och Markus för att ta reda på det.

Stefan: Så klart Bonde söker fru ska ha en Kristall. Det är jordnära och det handlar om viktiga saker som kärlek, harmoni och jordbruk, och det kan uppenbarligen leda till något gott. Jag fick ju världen underbaraste kvinna! som jag är nu är förlovad med.

Markus: Jag tycker Bonden borde vinna för det är ett fint program som är på riktigt. Handlar ju om kärlek och finns det nåt bättre än kärlek! 😊

Daniel: Med tanke på hur många som tittar och engagerar sig i programmet så är det ju självklart på något vis. Det är också bra med program som sprider kärlek och glädje, det behövs.

Markus: Det är också livsnödvändigt.. Haha! Vi bönder måste föröka oss så inte lantbruket dör ut.. Annars blir det många hungriga magar i vårt land! 

Linda: Varför tycker ni att folk ska nominera Bonde söker fru till Årets program?

Stefan: Jo med så att programmet kan fortsätta så att det blir fler program med intressanta människor och möten och framför allt mer kärlek. Så gå in och rösta nu. Låt kärleken vinna!

Markus: Skulle va skitkul om vi vann!Får väl se det som ett tröst pris isåfall, eftersom jag inte vann kärleken i programmet! Haha

Linda: Om vi då vinner, jag har ju typ lovat att vi ska skåla genom att dricka ur mina gamla stövlar. Stefan om du får blåbärssoppa, dricker du ur min gamla gummistövel då?

Stefan: Ja men för tusan så klart! Lite tåbira har ingen dött av ha ha.

Markus: Spottar ju inte i glas å inte i stövlar heller! Klart jag kan ta en sup ur din stövel! Och jag är inte knusslig, jag dricker vad som helst i det läget. 💪😂

Daniel: Ja lätt!

convert-16

Ja nu håller jag tummarna för att ni lyssnar på våra kloka bönder och går in HÄR och röstar fram Bonde söker fru till att bli nominerad som Årets program! Givetvis blir jag väldigt glad om ni även lägger en röst på mig:) Jag lovar att göra mitt bästa för att fortsätta skapa kärlek i teve!

Vill ni läsa min motivering till varför Bonden borde få pris och blogginlägget som gav upphov till braskande rubriker i kvällstidningarna så klicka HÄR.


Ställ frågor till mig på instagram @linda_lindorff

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: