Igår la jag upp en film på instagram @linda_lindorff där jag hoppar i vattnet, efter låååång tvekan, från en sten med rubriken “hoppa då fegis” och den har otroligt nog nu över 79 000 visningar. Men det mest fantastiska är alla snälla kommentarer. Den här filmen handlar ju egentligen om att jag är badkruka men i kommentarfältet är det min figur det handlar om. Och i detta fall är det helt ok för det är inte elakheter och snuskskämt utan fina snälla komplimanger.
Jag vet att vissa blir lite provocerad över bikinibilder och avklätt men jag måste då säga att ni som följer mig är otroliga på det sättet, de allra flesta av er berömmer hellre än kritiserar! Detta är unikt och fantastiskt på alla de vis. Att idas ge komplimanger är något väldigt fint och jag är otroligt tacksam för det. 

Jag har sprungit varje dag den här sommaren och jag känner mig i bättre form är på flera år så därför är sånt här väldigt inspirerande och kul. Jag har hittat träningsglädje och mår så bra nu. Så tack tack tack för er vänlighet och för att ni ger ytterligare motivation att fortsätta träna – och våga vara mig själv även i bikini. 🙂 

På instagram finns jag på @linda_lindorff hitta mig där!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: