På tisdag avslöjas vilka program och programledare som är nominerade till tv-priset Kristallen. Jag har inga höga förväntningar men givetvis hoppas jag att ni röstar på mig som Årets kvinnliga programledare för mina insatser i Bonde söker fru och Linda och djurens hjältar. Det vore så mycket ärofyllt att få er röst! Dessutom skulle våra chanser att få hjälpa djuren igen bli betydligt större – och jag vet att många av er älskar djur och det fina programmet vi gjorde.

HÄR kan ni rösta.


Skulle jag dessutom vinna nåt pris så skulle jag kräva av TV4 att få göra det här programmet igen. Djuren dör, lejon elefanter, noshörningar tjuvjagas för betar och troféer. Det är fruktansvärt. Jag vill verkligen göra det här programmet igen, men det är kostsamt att spela in naturprogram och TV4 tvekar. En Kristall kan kanske övertyga dem att köra på igen.


Jag är stolt över att vi fått göra två säsonger redan, att TV4 faktiskt satsar på något så viktigt för vi behöver göra nåt för att rädda världens djur och detta är åtminstone både upplysande och engagerande. Så snälla ni, om ni gillar de här programmen och min roll som programledare skulle jag bli superglad ifall ni röstade på mig. 

Mina program just nu är Bonde söker fru och Linda och djurens hjältar. Tycker ni jag förtjänar en Kristall så nominera mig genom att klicka för mitt namn HÄR

Tack på förhand. Älskar er!

Linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: