Min sista kväll i Lappland och jag vill hylla denna sagolika plats för all den energi och kraft den gett mig. Jag är så tacksam för allt detta vackra, för den rena naturen och för lugnet. Imorgon åker jag tillbaka till vardagen i Stockholm och jag gör det med glädje – stark och redo för en intensiv och spännande höst. Tack också alla ni som gett mig och den här platsen kärlek med fina ord. Ni är underbara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: